Regular Bell Schedule

7:50   Enter Building
7:57   Warning Bell
8:00 – 8:10   Homeroom   (10 minutes)
8:13 – 9:02   First Period   (49 minutes)
9:05 – 9:54   Second Period   (49 minutes)
9:57 – 10:12   BREAK   (15 minutes)
10:15 – 11:04   Third Period   (49 minutes)
11:07 – 11:56   Fourth Period   (49 minutes)
11:59 – 12:24   LUNCH A   (25 minutes)
11:59 – 12:48   Fifth Period A   (49 minutes)
12:27 – 1:16   Fifth Period B   (49 minutes)
12:51 – 1:16   LUNCH B   (25 minutes)
1:19 – 2:08   Sixth Period   (49 minutes)
2:11 – 3:00   Seventh Period   (49 minutes)
 

Tuesday Afternoon Mass Bell Schedule

7:50    Enter Building
7:57   Warning Bell
8:00-8:05   Homeroom   (5 minutes)
8:08 – 8:48   First Period   (40 minutes)
8:51 – 9:31   Second Period   (40 minutes)
9:34 – 10:14   Third Period   (40 minutes)
10:17 – 10:29   BREAK   (12 minutes)
10:32 – 11:12   Fourth Period   (40 minutes)
11:15  – 11:56   Sixth Period   (41 minutes)
11:59 – 12:24   LUNCH A   (25 minutes)
11:59 – 12:48   Fifth Period A   (49 minutes)
12:27 – 1:16   Fifth Period B   (49 minutes)
12:51 – 1:16   LUNCH B   (25 minutes)
1:19 – 2:00   Seventh Period   (41 minutes)
Proceed to St. Andrew’s
2:10 –  2:50   MASS   (40 minutes)

9:00 Mass Bell Schedule

7:50    Enter Building
7:57   Warning Bell
8:00-8:05   Homeroom   (5 minutes)
8:08 – 8:45   First Period   (37 minutes)
8:45 – 9:00   return to HOMEROOM, proceed to St. Andrew’s
9:00 – 10:10   MASS   (70 minutes)
10:10 – 10:25   BREAK   (15 minutes)
10:28 – 11:10   Second Period   (42 minutes)
11:13 – 11:56   Third Period   (43 minutes)
11:59 – 12:24   LUNCH A   (25 minutes)
11:59 – 12:48   Fifth Period A   (49 minutes)
12:27 – 1:16   Fifth Period B   (49 minutes)
12:51 – 1:16   LUNCH B   (25 minutes)
1:19 – 1:51   Fourth Period   (32 minutes)
1:54 – 2:25   Sixth Period   (31 minutes)
2:28 – 3:00   Seventh Period   (32 minutes)

One Hour Delay Bell Schedule

8:50   Enter Building
8:57   Warning Bell
9:00 – 9:06   Homeroom   (6 minutes)
9:09 – 9:44   First Period   (35 minutes)
9:47 – 10:02   BREAK   (15 minutes)
10:05 – 10:40   Second Period   (35 minutes)
10:43 – 11:18   Third Period   (35 minutes)
11:21 – 11:56   Fourth Period   (35 minutes)
REGULAR SCHEDULE RESUMES
11:59 – 12:24   LUNCH A   (25 minutes)
11:59 – 12:48   Fifth Period A   (49 minutes)
12:27 – 1:16   Fifth Period B   (49 minutes)
12:51 – 1:16   LUNCH B   (25 minutes)
1:19 – 2:08   Sixth Period   (49 minutes)
2:11 – 3:00   Seventh Period   (49 minutes)

Two Hour Delay Bell Schedule

9:50   Enter Building
9:57   Warning Bell
10:00 – 10:08   Homeroom   (8 minutes)
10:11 – 10:44   First Period   (33 minutes)
10:47 – 11:20   Second Period   (33 minutes)
11:23 – 11:56   Third Period   (33 minutes)
11:59 – 12:24   LUNCH A   (25 minutes)
11:59 – 12:48   Fifth Period A   (49 minutes)
12:27 – 1:16   Fifth Period B   (49 minutes)
12:51 – 1:16   LUNCH B   (25 minutes)
1:19 – 1:51   Fourth Period   (32 minutes)
1:54 – 2:25   Sixth Period   (31 minutes)
2:28 – 3:00   Seventh Period   (32 minutes)